Sivut

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tämän Hetken Lemppari Hiustuottteet

Ajattelin esitellä teille mitä hiustuotteita käytän nyt ja mistä tykkään. Minähän en paljoa hiuksiin mitään laita ja melkein aina hiukset ponnarilla. Hiukseni on paksut, pitkät ja kuivuu talvella helposti, jonka takia shampooni on usein öljypitoisia. Öljypitoisen shampoon lisäksi käytän aina suihkun jälkeen hiusöljyä.





Tällä hetkellä mulla on käytössä Tresemmé Botanique Nourish & Replenish Shampoota ja hoitoainetta. Nämä kosteuttavat, hoitavat ja pehmentävät. Toimii minun talven rasittamiin hiuksiin älyttömän hyvin. Ei ole edes kallis ja löytyy vaikka K-marketista.


Hiusöljyjä mitä olen nyt käyttänyt on kaksi. Toinen on perus marketti tuote ja toinen on kalliimpi kampaamotuote mitä käytän, kun hiukset hiukseni ovat huonommassa kunnossa. Halvempi on Garnier Respons Marvellous nectar oil ja kalliimpi on Wella Sp:n Luxeoil Chroma Elixir.


Tykkään Tresemmé´ Extra Hold hiuslakasta. Pitää hiukset juuri niin kuin haluat ja ei näytä siltä että olisi kilo lakkaa päässä. Onhan niitä varmaan parempiakin, mutta tämä on ihan Super hyvää
marketti tavaraksi, eikä ole mikään kallis.



Käytän Suolavettä, kun haluan rennon ranta tyylin hiuksiin. Ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen että Pirkka on paras, mutta sitä se on. Laatu ja hinta suhde ei nyt kohtaa, koska tuote on niin hyvä. Voisin maksaa siitä vaikka enemmänkin.


Käytän kahta eri hiusharjaa. Ibero (mustaharja) sopii hyvin esim. föönatessa tai muuten harjatessa hiuksia. Tangle Teezer sopii hyvin hiusten laittoon, laukkuun otettavaksi mukaan kaupungille tai kouluun  ja ei vie paljoa tilaa matkalaukusta. Kammalla on helpompi tehdä lettikampaukset tai tupeerata.


Olen tässä parin viikon sisällä menossa kampaajalle ja ajattelin leikkaa tämän pitkän pehkon olkapäihin. Vähän jännittää sopiiko itelleni sellaiset lyhyet, mutta nämä paksut hiukset on kesäisin ihan tuskaa. Kuvia saatte tänne sitten myöhemmin. Voisin tehdä semmoisen Before & After postauksen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti