Sivut

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Kulhollinen makuja



Mulla on uusi aamupala villitys. Tätä on jo pitkään monet harrastaneet ja nyt se on löytänyt tiensä minunkin suosioon. Tätä Blogia ja teitä lukijoita varten tulee yhä useammin kokeiltua uusia reseptejä ja muokattua vanhoja. Nyt on tullut raakapuuron vuoro valloittaa minun sydän.

 Raakapuuro on niin ihanaa ja helppoa, kun voin vain tehdä sen edellisenä iltana ja syödä sen sitten aamulla esimerkiksi matkalla kouluun. Nimimerkillä lähden aina kiireessä. Aamulla tarvitsee vain heittää päälle marjoja, pähkinöitä yms. ihan mitä itse vain tahdot. Raakapuuron maku on ihan itsestään kiinni; riippuu täysin siitä mitä itse sinne päätät laittaa.



Tämä herkullinen trendiruoka syntyy kädenkäänteessä. Tarvitset vain puurohiutaleet, nesteen ja massan. Aina voit lisätä jotain tuomaan makua. Tässä perus kaava millä valmistaa raakapuuro! 1dl puurohiutaleita + 1dl nestettä + 1dl massaa + 1rkl makua.

 Nesteeksi sopii: kauramaito, mantelimaito, soijamaito, perusmaito tai vaikka vesi.

Massana voit käyttää: banaania, luonnonjugurttia, rahkaa, marjoja tai vaikka munanvalkuaista.

Viimeisenä valitse maku: Chian siemenet, kaneli, hunaja, kaakaojauhe tai murskaa sekaan vaikka pähkinöitä.

Tässä vielä idea miten voitte rakentaa omanne:

1dl Fazerin ruis-auringonkukka kaurapuuroa

1dl Mantelimaitoa

1dl Banaania

1,5rkl chian siemeniä

-Päälle mitä ikinä haluattekin!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti