Sivut

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kevättä ja kesää odotellessa



Tiedättekö sen tunteen kun on joku miljoona juttua mitä odottaa? Se koko fiilis mikä siitä tulee ja jonkunlainen motivaatio. Minusta on tärkeää, että on jotain mitä odottaa. Odottamisesta saa usein positiivista virtaa itseensä ja auttaa se aina sateisinakin päivinä, kun tiedät että kohta tapahtuu jotain.
Tässä asioita joita minä odotan:
Niin haluisin jo päästä käyttämään kaikkia ihania kevät vaatteita. Nahkatakkeja, boyfriend farkkuja, tennareita ja muita ihania kevätvaatteita. Olen jo niin valmis kevääseen ja valmis laittaa talvivaatteet laatikkoihin.



Huhtikuussa alkaa työt K-Citymarketissa. Tätä on niin kiva odottaa. Jännittää mukavasti nämä tulevat työ kuviot. Tänä vuonna saattaa mennä juhannus töissä.


Keväällä tulossa myös synttäriristeily Ruotsiin parhaankaverin, tädin ja sen kaverin kanssa. Risteilystä tulee mukavaa vaihtelua kaiken työn keskellä. Tästä tulee lisää postausta myöhemmin.



Kesällä tulossa ihana 2 viikon Kreetan matka. Se on ehkä yksi suurimmista asioista mitä odotan tällä hetkellä. Siis en ole vuoteen käynyt pitemmällä matkalla, sitten viime kevään Brasilian matkan jälkeen.


Kesällä tulossa kaikkea muutakin mitä odottaa. Ruisrockia, pieniä päiväretkiä ja parin päivän mökki reissuja, töiden takia ei oikein pitkiä voi tehdä. Näistä kaikista on niin kiva päästä sitten kirjoittelemaan.







Toki odotan heppatyttönä, että pääsisi ulos kentälle laukkaamaan ja treenaamaan. Ei millään jaksaisi enää katella maneesin seiniä. Maastoonkin olisi kiva päästä vähä tepsuttelemaan.  Hevosetkin on paljon virkeempiä ulkona.




 Hyvää kevättä teille kaikille<3
PS: Sori kun nyt tuli vähän tälläinen lyhyehkö postaus. Lupaan et ens kerralla olisi jotain pidempää tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti