Yksi
pitkäaikainen lempiherkku on kolmen suklaan brownie. Aina välillä on kiva
herkutella jollain itse tehdyllä ja kaikkihan rakastaa suklaata. No ainakin minä RAKASTAN. Pelkkä ajatuskin
browniesta saa veden kielelle. Vielä vähän jotain raikasta sorpettia kylkeen ja
se on siinä. Sitä ei edes tarvitse syödä paljoa, kun se on niin tuhtia. Se ei ole
mikään kevyt jälkiruoka raskaan ruuan jälkeen. Tämä Brownie ohje on minun
ehdoton suosikkini ja se mukailee Fazerin ohjetta. Tämä on niin helppo ohje, että
aloittelialtakin onnistuu.
Tarvitset:
200g Fazer vaaleaa leivontasuklaata
100g Fazer
Valkoista leivontasuklaata
100g Fazer Premium 70% leivontasuklaata
200g voita
tai leivonta margariinia
3kpl luomu
kananmunia
3dl sokeria
1,5dl
vehnäjauhoja
1. Paloittele suklaat. Pidä suklaat
erillään toisistaan.
2. Vuoraa kulmikas, halkaisijaltaan
20cm:n vuoka leivinpaperilla.
3. Sulata paloiteltu vaalea suklaa ja
voi vesihauteessa. Sekoita kunnes seos on tasaista.
4. Sekoita keskenään jauhot ja
kaakaojauhe.
5. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi
vaahdoksi.
6. Kaada hieman jäähtynyt suklaavoiseos
munavaahdon sekaan. Kääntele varovaisesti sekaisin. Yritä sekoittaa mahdollisimman
vähän.
7. Siivilöi jauhot suklaaseokseen ja sekoita
tasaiseksi. Sekoita taas mahdollisimman vähän.
8. Kääntele lopuksi varoen sekaan paloitellut (Premium ja valkoinen)
suklaat
9. Kaada taikina vuokaan ja paista 175
asteessa 30min.
10. Anna kakun jäähtyä vuoassa kokonaan ja kumoa
pöydälle. Leikkaa kakku ensin neljään osaan. Leikka sitten nämä vielä neljäksi
ruuduksi. Leikkaa nämä vielä lopuksi nämä ruudut vielä poikittain kolmioiksi.
Tällä kertaa ei tullut ihan niin kuvauksellista! |
Oma tapa:
-Jaan taikinan annoskulhoihin ja paistan sen niissä. HUOMIO
että paisto aika on silloin paljon lyhyempi.
-En anna paljoa jäähtyä jolloin suklaa yllätykset ovat vielä
sulaa.
-Kaadan itse ensin puolet taikinasta laita suklaapalat ja kaada loput taikinasta. En siis yleinsä sotke suklaapaloja taikinaan.
-Kaadan itse ensin puolet taikinasta laita suklaapalat ja kaada loput taikinasta. En siis yleinsä sotke suklaapaloja taikinaan.
- Sisältä
hieman kosteat ja pinnalta rapeat leivokset muuttuvat vieläkin paremmiksi, kun
tarjoilet ne sorpetin kanssa. Kesällä voit tarjota tuoreiden marjojen tai
hedelmien kanssa. Voit toki myös tarjoilla kermavaahdon kanssa.
-
Brownie-leivokset säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa jopa viikon.
VARO ettet yli kypsennä leivonnaista!!!
Hyvää sunnuntaita, nauttikaa alkavasta viikosta ja keväästä. Iltapäivällä postausta hiuksistani, lemppari tuotteista ja kevät/kesä hius ideoita. Tämä piti postata eilen, mutta vietin siskon kanssa tyttöjen iltaa ja tämän postaaminen kokonaan unohtui.
Hyvää sunnuntaita, nauttikaa alkavasta viikosta ja keväästä. Iltapäivällä postausta hiuksistani, lemppari tuotteista ja kevät/kesä hius ideoita. Tämä piti postata eilen, mutta vietin siskon kanssa tyttöjen iltaa ja tämän postaaminen kokonaan unohtui.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti