Sivut

torstai 7. joulukuuta 2017

LUSH

Tämä postaus ei ole tehty yhteistyössä, mutta halusin tehdä tämän sillä minä vain rakastan Lushia, niiden ihania tuotteita ja hyvää asiakaspalvelua. Minulla on akne ja atooppinen iho, joten ihon hoitoni ei ole ihan helpointa. Lushilta olen löytänyt minulle sopivat tuotteet.


Lush on Brittiläinen kosmetiikka yritys, jonka tuotteet on käsintehtyjä, reilua kauppaa ja ekotekoa. Lushin tuotteet ovat vegetaarisia, usein jopa vegaanisia. Lush on hyvin eläinkoe vastainen, jonka vuoksi mitään Lushin tuotteita ei kokeilla elämillä. Lushilla on tuotteita joita ei ole olenkaan pakattu, kuten palashamppoot, joille voi ostaa metallisen rasian. Heidän mustat purkit voi palauttaa puhdistettuina, kun on saanut 5kpl kokoon. Palauttaessasi purkit saat ilmaisen tuorekasvonaamion. Purkit puhdistetaan kunnolla ja käytetään uudelleen. Suomessa on tällä hetkellä kaksi liikettä. Molemmat ovat Helsingissä, toinen asematunnelissa ja toinen Mannerheimintiellä lähellä Stockmannia.

Olen nyt tänä vuonna käyttänyt enemmän tai vähemmän Lushin tuotteita. Tässä ajassa minulle on jo tullut suosikki tuotteita.  Paljon on vielä tuotteita, mitä haluan kokeilla. Odotan sitä päivää,  jolloin asun asunnossa jossa on kylpyamme, jotta pääsen käyttämään ja kokeilemaan kylpypalloja. Joulun kausituotteet on minulta vielä kokeilematta. Toivottavasti pääsen niitäkin vielä kokeilemaan. Nyt kerron minun 5 top tuotetta Lushilta.  


Top 5 (ei ole järjestyksessä):

  1. Palashampoo, jolle minulla on metallinen rasia. Tiesitkö että palashampoo kestää jopa 80 pesukertaa. Kesällä käytin Seanik sinistä palashampoota, jossa on merisuolaa, levää ja sitruunaa, jotka saavat shampoon tuoksumaan kevyesti merelle. Tämä shampoo tekee hiuksistasi tuuheat, kiiltävät ja muhkeat. Nyt talvella hiukseni tarvitsevat hoitavan ja kosteuttavan  shampoota, mutta en kuitenkaan halua menettää tuuheutta. Joten nyt käytän Honey I washed my hair, joka on toffeen tuoksuinen hunajashampoo. Tämä ihana palashampoo tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja  ilmavat. Nämä molemmat shampoot ovat miedon tuoksuisia. Joissain on hyvin vahva tuoksu, joka ainakin minulla on vaikuttanut valintaan.

2. Breath of fresh air on aivan ihana raikastava kasvovesi, joka kirjaimellisesti tuntuu iholla aivan aamukasteelta. Tämä ihanuus kosteuttaa, puhdistaa ja tasapainottaa kasvojesi ihoa, mutta ei tuo sitä kireää tunnetta jonka monet muut kasvovedet tuo.

3. Mask of magaminty on yksi minun lemppari naamioista. Se on monikäyttöinen, sillä se ei ole vain kasvoille vaan myös kaulalle, rintakehälle ja selälle. Se syväkosteuttaa, viilentää ja puhdistaa hellävaraisesti. Se sisältää piparminttua joka viilentää, savea joka imee likaa ja jauhettuja adukipapuja jotka kuorivat hellästi.

4. Don’t look at me on ihana (luomu) sitruunainen kuoriva ja virkistävä tuorekasvonaamio.Se sisältää murumavota joka  kosteuttaa ja greippi- ja neroöljyä jotka kirkastaa ja virkistää. Silken tofu ja riisisiirappi tekee naamiosta kuohkean ja tekee sitä hemmottelevan kokemuksen. Tuorenaamioista  on hyvä tietää, että ne on säilytettävä jääkapissa ja ne eivät säily kovin pitkään. Tuorenaamiot tehdään liikkeessä paikan päällä.



5. Fighting animal testing kangaskassi on älyttömän hyvä, tyylikäs, tukeva  ja kestävä  esim. koululaukkuna. Laukkuun mahtuu hyvin tavarat ja sivussa on tasku johon voi laittaa esim. pullon. Laukku on tehty reilun kaupan puuvillasta.


Muutama muu hyväksi kokemani tuote

  • Roots hiusten juurille tarkoitettu hiusnaamio. Tämä hiusnaamio viilentää päänahkaa ja ravitsee hiusjuurta. Oli niin ihana tuote kesällä.
  • Happy hippy suihkugeeli sopii myös herkemmälle iholle ja herättää mukavasti aamulla.
  • The kiss huultenkuorinta tekee huulistanii  pehmeät ja kosteutetut.
  • American cream hoitoaine on tehohoitava hoitoaine ja hiuksia kosteuttava. Tätä  käytän talvisin hoitamaan kuivia hiuksiani.
  • Big palahoitoaine superpehmeyttää hiuksesi. Tätä hoito ainetta käytin ennen, kun ilmat viileni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti