Sivut

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Kasvispiirakka

Suolaiset piirakat on mun uusi tuttavuus. Olen aina niistä tykännyt, mutta vasta viimeaikoina alkanut niitä itse tekemään.


Tarvitset pohjaan:

3dl vehnäjauhoja
0,5tl leivinjauhetta
75g margariinia
1dl turkkilaistajugurttia
2rkl vettä
  1. Sekoita yhteen jauhot ja leivinjauhe. Lisää joukkoon margariininokareet, turkkilaistajugurttia ja vesi. Sekoita.
2.         Painele taikina piirakkavuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 225 asteessa noin 5 minuuttia.

Tarvitset täytteeseen:

1/2 paprika
pieni parsakaali
rasiallinen mini luumu tomaatteja
1 feta rasia
3rkl levitettävää vuohenjuustoa
2dl ruokakermaa
1 kananmuna
1/2 tl suolaa

VINKKI! Itse käytin Apetina snack back fetaa, jossa oli valkosipulia ja oliivia, jotka pilkoin piirakkaan.

1. Pilko  paprikat ja parsakaali ja käytä ne nopeasti pannulla.
2. Puolita tomaatit.
3. Levitä feta ja vihannekset piirakan päälle.
4. Tee vuohenjuustosta, ruokakermasta, kanan munasta sileä seos ja lisää sinne suola.
5. Lisää seos piirakan päälle.
6. Paista uuninkeskitasolla 200 asteessa 30min.

yrtin näköiset hiput piirakkapalan päällä on teetä joka vähän lensi:D

Nyt koitan petrata tämän kirjoittamisen kanssa. Nyt pitäisi olla aikaa. Ensi viikolla lähtö Kreetalle, toivotaan että hotellilla olisi hyvä verkko niin saataisiin tätäkin päivitettyä ja kerrottua kuulumisia. Luvassa on ainakin Samarian rotkoa, ratsastusta, löhöilyä ja uimista. Onnea kaikille eilen valmistuneille ja mukavaa kesää kaikille.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti